Smart Taxi in Tirana, 100% Electric

Udheto me stil, lire, dhe mberri gjithmone ne kohe!

Rezervo Taxi me WhatsApp
Telefono Taksinë e Afërt

Taxi per aeroport

Taksitë tona ofrojnë transport nga aeroporti me cmimet me te lira ne te gjithe Shqiperine.

Rezervo

Taxi jashte qytetit

Vizitoni vendet për të cilat keni ëndërruar, të udhëhequr nga personale

Rezervo

Taxi brenda qytetit

Udhëtime që mund t’i besoni, kur dhe ku ju nevojiten. Me Smart Taxi udhetoni lire & sigurt.

Rezervo

100,000+ klientë te kënaqur çdo vit

4.9/5
4.9/5
4.9/5
4.9/5

Ofertat Tona

Tashme te udhetosh Smart Taxi eshte me lire sesa te udhetosh me makinen tende!

Tirane – Durres

Prenoto një makine elektrike ne dispozicionin tend.

2400 Leke

Tirane – Rinas

Prenoto një makine elektrike ne dispozicionin tend.

1200 Leke

Tirane – Vlore

Prenoto një makine elektrike ne dispozicionin tend.

8000 Leke

Tirane – Pogradec

Prenoto një makine elektrike ne dispozicionin tend.

7000 Leke

Tirane – Elbasan

Prenoto një makine elektrike ne dispozicionin tend.

2400 Leke

Tirane – Gjiri Lalzit

Prenoto një makine elektrike ne dispozicionin tend.

2600 Leke

Tirane – Shkoder

Prenoto një makine elektrike ne dispozicionin tend.

6000 Leke

Tirane – Golem

Prenoto një makine elektrike ne dispozicionin tend.

2800 Leke

Menyra me e sigurte per te udhetuar

Pas çdo udhëtimi, shoferët tanë pastrojne makinat, per te ruajtur higjenen maksimale te mjetit.

Ju mund të kërkoni të keni zero kontakt me shoferin gjatë transferimit per ne destinacionin tuaj.

Makinat tona gjenden ne te gjitha lokacionet kryesore ne vend, per te qene sa me prane klienteve tane.

Destinacionet tona

Taxi Destinations in Albania

Cfare thone klientet tane

Lokacioni

sqShqip