Rreth Nesh

Udhetim po aq i bukur sa destinacioni!

Rreth Nesh

Smart Taxi është një kompani qe operon me taksi elektrike në Tiranë, Shqipëri. Ne ofrojmë një shërbim të shkëlqyeshëm me një flotë tërësisht elektrike të makinave të avancuara dhe tërheqëse. Qëllimi ynë kryesor është të sigurojmë një udhëtim të sigurt, të shpejtë dhe të miqësor ndaj mjedisit për qytetarët dhe vizitorët e Tiranës. Shoferët tanë të trajnuar mirë janë të përkushtuar për të ofruar një eksperiencë të shkëlqyeshme udhëtimi, ndërsa flota jonë e pajisur me teknologji të fundit garanton sigurinë dhe komoditetin e pasagjerëve.

Perse te na zgjidhni ne :

Sherbim i shpejte brenda dhe jashte qytetit

Transferim ne aeroport

Cfare thone klientet tane

sqShqip